Digital Services | Elarisa

Επαγγελματικός Οδηγός Λάρισας

από το 1991

Υπηρεσίες Digital

Websites

Στον Επαγγελματικό Οδηγό Λάρισας όταν σχεδιάζουμε ένα website δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε 2 βασικά στοιχεία: την επίτευξη των στόχων σας και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών σας. Η μελέτη του σχεδιασμού στο οπτικό και λειτουργικό μέρος γίνεται από την εξειδικευμένη ομάδα μας, με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στο Web Design, User Experience και UI structure. Έτσι διατηρούμε την ισορροπία σε αυτό που έχετε οραματιστεί και στο πως είναι βέλτιστο να δομηθεί για εύκολη χρήση από το κοινό σας. Να θυμάστε πάντα, πως κύριος στόχος και προτεραιότητά μας είναι ικανοποιήσουμε εσάς και τους πελάτες σας.

Eshops

Εν έτη 2020 όλοι μας πλέον γνωρίζουμε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τα οφέλη που δημιουργούνται από ένα eshop στην επιχείρησή σας. Η καταγραφή στην αύξηση του τζίρου στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι τεράστια. 3,5 εκατομμύρια online Έλληνες καταναλωτές 5,1 δισεκατομμύρια τζίρος από online αγορές στην Ελλάδα για το 2018. Εκμεταλλευτείτε την ραγδαία ανάπτυξη στο χώρο της ψηφιακής πώλησης και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες που έχετε αλλά και τον βέλτιστο τρόπο για να προβάλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ηλεκτρονικά.

SEO Ιστοσελίδων

Το Search Engine Optimization (SEO), είναι μια διαδικασία κατά την οποία γίνεται μια έρευνα για όλα τα σημαντικά keywords της κατηγορίας σας, που σκοπό έχει την συνολική οργανική άνοδο του ιστοτόπου σας. Τελικός στόχος είναι η συνολική αύξηση του traffic και των users που μπαίνουν καθημερινά στο site σας. Κατά την διάρκεια της SEO καμπάνιας εφαρμόζονται διαρκείς βελτιστοποιήσεις στην ιστοσελίδα σας, ανάλογα με την επικαιρότητα και το ποια keyword προκύπτουν από την έρευνα που γίνεται.

Google adwords

Google ads (SEM – Search Engine Marketing) είναι η χρήση πληρωμένης διαφήμισης για την κατεύθυνση του χρήστη σε έναν ιστότοπο. Η αύξηση της χρήσης των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα προσέγγισης του κοινού. Όλες οι επιχειρήσεις τη σήμερον ημέρα θέλουν να βρίσκονται σε όσο πιο "ψηλά" γίνεται σε αναζητήσεις γύρω από τα προιόντα και υπηρεσίες τους στην GOOGLE. O Επαγγελματικός Οδηγός Λάρισας έχει δημιουργήσει πλούσια κληρονομιά στο google ads, χάρη σε μία από τις εμπειρότερες ομάδες στον τομέα αυτό.

Social ads

Εκμεταλλευτείτε την δυναμική των social media (facebook, instagram, youtube, twitter, κλπ) και διαφημιστείτε σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μην ξεχνάτε πως τα Social Media έχουν ως κύριο στόχο το χτίσιμο της ανθρώπινης σχέσης όχι της πελατειακής ξηρής επαφής. Γι᾽αυτό χρειάζονται εξειδικευμένοι τρόποι προώθησης έτσι ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Ηλεκτρονικοί οδηγοί

Προβολή μέσω των ηλεκτρονικών μας οδηγών Elarisa.gr, F-all.gr, Findhere.gr Oι επαγγελματικές μηχανές αναζήτησης είναι βασισμένες σε επαγγελματίες του Διαδικτυακού Επαγγελματικού Καταλόγου και του digital marketing, που σκοπό έχουν: να καλύψουν τις καταναλωτικές ανάγκες των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, και να ενισχύσουν την προβολή των επιχειρήσεων μέσω αύξησης των πελατών τους. Η εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης είναι βασισμένη σε πολύπλοκους αλγόριθμους με στόχο την εύκολη αναζήτηση, αλλά και την εμφάνιση των αποτελεσμάτων μας σε υψηλές θέσεις δημοφιλών μηχανών αναζήτησης (όπως google,κλπ). Οι ηλεκτρονικοί κατάλογοί μας περιλαμβάνουν αναλυτικές λίστες επαγγελματιών ανά κατηγορία παρέχοντας πληροφόρηση για επιχειρήσεις, υπηρεσίες, προϊόντα και προσφορές και εξασφαλίζουν στον χρήστη - καταναλωτή την εύκολη και άμεση αναζήτηση σε σχέση με τις ανάγκες του, 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο.

Μιλήστε μας για το project σας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Πελάτες που μας εμπιστεύονται