ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε.Π.Ε. | Elarisa

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε.Π.Ε.

5ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου , Λάρισα

Τηλ. 2410591827 / 693 2200820

[email protected]

http://www.gerokostas.gr/

Επικοινωνία

Περιγραφή

 • Διαθέτουμε:

  - Αντιψυκτικά χωρίς καρκινογόνες ουσίες, όπως νιτρίτες, αμίνες και φωσφάτες

  - Λιπαντικά με πρόσθετα νέας γενιάς πιο φιλικά στο περιβάλλον και πιο ασφαλή κατα την επαφή με το δέρμα.

  - Λιπαντικά κινητήρων με μεγάλη διάρκεια ζωής

  - Προδιαλυμένα λιπαντικά δίχρονων κινητήρων συνθετικής άκαπνης τεχνολογίας

  - Βιοδιασπώμενα λιπαντικά υδραυλικών και βιομηχανικών συστημάτων

  - Ειδικά λιπαντικά για την βιομηχανία τροφίμων

Περισσότερες πληροφορίες

Το 1982 ιδρύθηκε η εταιρεία " ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ Ο.Ε." στη Λάρισα με σκοπό το χονδρικό εμπόριο επώνυμων λιπαντικών, φίλτρων και χημικών σε όλη τη Θεσσαλία. Σύντομα άρχισε η αντιπροσώπευση γνωστών οίκων όπως SHELL, ARAL, ELF, WYNNS, MANN, TECNOCAR, NGK κ.α. Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης, το 1993 μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 5ο χλμ. Λάρισας - Κοζάνης και η εταιρεία μετατράπηκε σε "ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ Ε.Π.Ε.". Η ανάγκη για ποιοτικά προϊόντα και λογικές τιμές μας ώθησε αρχικά στην εισαγγωγή των λιπαντικών STATUS από τη Γερμανία και στη συνέχεια στην παραγωγή των λιπαντικών SPRINTER. Σήμερα αποτελούμε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη βιομηχανική και εμπορική εταιρεία με οικογενειακό χαρακτήρα. Καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας άμεσα ή μέσω δικτύου συνεργατών και εξάγουμε σε γειτονικές χώρες.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Το επίκεντρο της προσοχής μας είναι ο πελάτης, με τον οποίο οικοδομούμε μια μακροχρόνια σχέση, βασισμένη στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, μπορεί να προτείνει, μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε ζητούμενη χρήση. Προσθέτουμε διαρκώς νέα προϊόντα που καλύπτουν πλέον τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου, των φορτηγών, των κατασκευαστικών, αγροτικών και βιομηχανικών μηχανημάτων. Τα περισσότερα προϊόντα είναι δικής μας εισαγωγής ή παραγωγής που σε συνδυασμό με τα χαμηλά περιθώρια κέρδους μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε ασύγκριτα χαμηλές τιμές.

Γενικές πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2410591827 ή να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 5ο χλμ. Λάρισς-Τυρνάβου, στη Λάρισα.

2018-2021 © ALL RIGHTS RESERVED / POWERED BY PAVLA S.A.