ΧΙΟΝΑΤΗ - ΣΑΚΟΥΛΗ ΧΡ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ | Elarisa

ΧΙΟΝΑΤΗ - ΣΑΚΟΥΛΗ ΧΡ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

5ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου , 41500, Λάρισα

Τηλ. 2410591222 / 241 0591223

[email protected]

http://xionatixalia.gr/

Επικοινωνία

Περιγραφή


 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:


  - Επεξεργασία σε ρέλια, κρόσσια και κολλάρισμα (σε χαλιά μηχανής, μοκέτες και χειροποίητα)

  - Ξηρό και Στεγνό καθάρισμα χειροποίητων, μάλλινων, μεταξωτών χαλιών

  - Βιολογικός καθαρισμός παπλωμάτων, κουβερτών σε μεμονωμένες πλύσεις ανά παραγγελία

  - Βιοκαθαρισμός σε καναπέδες, στρώματα, μαξιλάρια, τέντες, παιδικά καρότσια, Portbebe

  - Επιτόπου καθαρισμός χαλιών/μοκετών επαγγελματικών χώρων

  - Φρεσκάρισμα χαλιών

  - Φύλαξη των προσωπικών σας ειδών σε ιδανικό περιβάλλον με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία για την αποφυγή ανάπτυξης μικροβίων

  - Εξειδικευμένος καθαρισμός δερμάτινων - γούνινων χαλιών

  - Πώληση χονδρική λιανική οικολογικών προϊόντων καθαρισμού γενικής χρήσης

  - Υφασμάτινες αντιμικροβιακές συσκευασίες χαλιών

  - Υπηρεσία House Cleaning με έμπιστο προσωπικό, που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον καθαρισμό του σπιτιού σας.  Δωρεάν παραλαβή & παράδοση στο χώρο σας

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

 • Δευτέρα 08:00 - 20:00
 • Τρίτη 08:00 - 20:00
 • Τετάρτη 08:00 - 20:00
 • Πέμπτη 08:00 - 20:00
 • Παρασκευή 08:00 - 20:00
 • Σάββατο 09:00 - 15:00
 • Κυριακή Κλειστά

Περισσότερες πληροφορίες

«Το 1979 ο Χρήστος Σακούλης, ιδιοκτήτης τότε ενός στεγνοκαθαριστηρίου ρούχων στη Λάρισα, αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ανάγκες της εποχής, ίδρυσε τα Ταπητοκαθαριστήρια ΧΙΟΝΑΤΗ. Μαζί με τη σύζυγο του, Δήμητρα Σακούλη, διατηρούσαν για αρκετά χρόνια και τις 2 επιχειρήσεις. Καθώς η ζήτηση των υπηρεσιών καθαρισμού χαλιών αυξανόταν, επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στο ταπητοκαθαριστήριο. Επένδυσαν σε νέας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, καινοτόμα απορρυπαντικά καθαρισμού, σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο προσωπικό και καινούρια φορτηγά για να εξυπηρετούν με άριστο τρόπο τους πελάτες τους. Στη συνέχεια προστέθηκε στο δυναμικό της επιχείρησης η μεγαλύτερη κόρη τους, Ευαγγελία Σακούλη (Financial Manager) απόφοιτος ιδιωτικής σχολής λογιστικής και μετά από λίγο καιρό ο σύζυγός της Αθανασίου Κωνσταντίνος (Logistics Manager). Το 2005 όλοι μαζί αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους σε νέες πλέον ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό. Με την μικρότερη κόρη της οικογένειας Βασιλική Σακούλη (Public Relations & marketing Manager) να επιστρέφει από τις σπουδές της στην Αγγλία, όπου απέκτησε τίτλους σπουδών BA Business and Management και Master in Business Administration, εξέλιξαν ακόμα περισσότερο την επιχείρησή τους, και πάντα με γνώμονα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτηση πελατών. Εισήγαγαν νέες φιλοσοφίες στον καθαρισμό των χαλιών ( όπως τον εξειδικευμένο καθαρισμό με ειδική αγωγή για αντιμετώπιση ακάρεων και μικροβίων) καθώς και διαφορετικά προγράμματα καθαρισμού για μεγαλύτερη ελευθερία των καταναλωτών  στην επιλογή καθαρισμού των χαλιών τους (GREENECONOMYSILVERGOLD). Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες καθαρισμού στην Λάρισα και άρρηκτα συνυφασμένη με τον καλύτερο πλέον καθαρισμό χαλιών.»

 

Γιατί να μας προτιμήσετε;

 • Επαγγελματισμός
 • Ειλικρίνεια
 • Υπευθυνότητα
 • Συνέπεια
 • Σεβασμός στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον

Γενικές πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για τρέχουσες προσφορές μπορείτε να καλέσετε στο 2410591222 & 2410591223 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στο 5ο χλμ. Λάρισας - Τυρνάβου, στη Γιάννουλη Λάρισας.

2018-2023 © ALL RIGHTS RESERVED / POWERED BY ELARISA