ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ | Elarisa

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Κύπρου 45 με Ασκληπιού, Λάρισα

Τηλ. 2414001151 / 690 7133183

[email protected]

https://giannapap.gr/

Επικοινωνία

Περιγραφή


 • Στο πλήρως εξοπλισμένο ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο παρέχονται:


  - Κλινικές και χειρουργικές υπηρεσίες τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά

  - Πλήρης ρινολογικός έλεγχος και ειδικό ιατρείο αλλεργικής και μη ρινίτιδας με τη χρήση δερματικών τεστ αλλεργίας

  - Χειρουργικές επεμβάσεις κεφαλής και τραχήλου σε ιδιωτικές κλινικές

  - Αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων περιστατικών στο ιατρείο αλλά και σε κατ' οίκον επισκέψεις

  - Αισθητικές επεμβάσεις προσώπου χωρίς νυστέρι


  και αντιμετωπίζονται παθήσεις και περιστατικά όπως:


  - Εμβοές

  - Βαρηκοΐα 

  - Παιδική βαρηκοΐα

  - Κυψελίδα ή κερί στα αυτιά

  - Ρινίτιδα: αλλεργική και μη

  - Ρινοκολπίτιδα

  - Ροχαλητό - άπνοια

  - Ίλιγγος

  - Ρινικές πλύσεις

  - Σωστή χρήση ρινικών εκνεφωμάτων-σπρέι

  - Υγιεινή χεριών

  - Σωστή χρήση ρινικών σταγόνων


Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

 • Δευτέρα 09:00 - 13:30 και 17:30 - 21:00
 • Τρίτη 09:00 - 13:30 και 17:30 - 21:00
 • Τετάρτη 09:00 - 13:30 και (απόγευμα κατόπιν ραντεβού)
 • Πέμπτη 09:00 - 13:30 και (απόγευμα κατόπιν ραντεβού)
 • Παρασκευή 09:00 - 13:30 και 17:30 - 21:00
 • Σάββατο Κλειστά
 • Κυριακή Κλειστά

Περισσότερες πληροφορίες

Η Παπαδοπούλου-Αχιλλείου Ιωάννα είναι χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος παίδων και ενηλίκων. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα τις παθήσεις του ρινικού βλεννογόνου και κυρίως η εφαρμογή και παρακολούθηση καυτηριασμού των κάτω ρινικών κογχων. Ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία, στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, του Πανεπιστημιακού Περιφερειακού Νοσοκομείου Λάρισας και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο». Συμμετείχε με εργασίες και παρουσιάσεις σε συνέδρια και σε hands-on courses Αισθητικής Ιατρικής, ενώ συνεχίζει την επαγγελματική της κατάρτιση αδιάκοπα.

Στο πλήρως εξοπλισμένο Ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο παρέχονται κλινικές και χειρουργικές υπηρεσίες. Η ιατρός πραγματοποιεί τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά πλήρη ακοολογικό έλεγχος, ομιλητική και τονική ακοομετρία, παιχνιδοακοομετρία, ενδοσκόπηση ρινός, φάρυγγα και λάρυγγα εφαρμόζοντας τις  γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει με τη χρήση του σύγχρονου ΩΡΛ εξοπλισμού της. Πραγματοποιούνται επίσης ειδικά δερματικά test αλλεργίας (prick test) για τη διερύνηση της αλλεργικής και μη ρινίτιδας, διερεύνηση βράγχους φωνής με εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια, διερεύνηση βαρηκοΐας σε ειδικό ακοολογικό θάλαμο και λεπτομερής έλεγχος ιλίγγου - ζάλης με τη διενέργεια βιντεονυσταγμογραφήματος (VNG). Επίσης στο ιατρείο πραγματοποιούνται και μέθοδοι αισθητικής ιατρικής για αντιγήρανση.

Υπάρχει και η δυνατότητα αντιμετώπισης επειγόντων, κατ' οίκον επισκέψεων και επισκέψεων σε ιδιωτικές κλινικές και μετά το πέρας του τυπικού ωραρίου λειτουργίας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την ιατρό, καθώς διαθέτει και φορητό ΩΡΛ εξοπλισμό.

Σε συνεργασία με διάφορες ιδιωτικές κλινικές η ιατρός πραγματοποιεί χειρουργικές ΩΡΛ επεμβάσεις τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες (μυριγγοτομή, τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού -tubes, αδενοτομή, αμυγδαλεκτομή, καυτηριασμό κάτω ρινικών κογχών με ραδιοσυχνότητες, βιοψία ρινός, φάρυγγα, στοματική κοιλότητα, λάρυγγα και τραχήλου, μικρολαρυγγοσκόπηση για αφαίρεση και βιοψία μορφωμάτων λάρυγγα, αφαίρεση δερματικών αλλοιώσεων και σπίλων προσώπου και τραχήλου με πλαστική αποκατάσταση, θυρεοειδεκτομή, παρωτιδεκτομή).

 

Γενικές πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2414001151 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό Κύπρου 45 & Ασκληπιού στο κέντρο της Λάρισας.


Το ιατρείο είναι ανοιχτό και πέραν του ωραρίου που έχει αναρτηθεί, καθώς θα δέχεται ασθενείς μόνο με ραντεβού και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Οι κατ' οίκον και πέραν του ωραρίου επισκέψεις είναι δυνατές, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την ιατρό.

2018-2021 © ALL RIGHTS RESERVED / POWERED BY PAVLA S.A.