ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ | Elarisa

ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ

Καραθάνου 40, 41222, Λάρισα

Τηλ. 2414005961 / 698 0812272

[email protected]

https://kalypsis-apentomotiki.com/

Επικοινωνία

Περιγραφή

 • - Απολύμανση

  - Απεντόμωση

  - Μικροβιοκτονία

  - Μυοκτονία

  - Απωθήσεις πτηνών - ερπετών

  - Απολύμανση στρωμάτων - χαλιών

  - Θερμική κάμερα flir

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

 • Δευτέρα : 24ωρη εξυπηρέτηση
 • Τρίτη :; 24ωρη εξυπηρέτηση
 • Τετάρτη : 24ωρη εξυπηρέτηση
 • Πέμπτη : 24ωρη εξυπηρέτηση
 • Παρασκευή : 24ωρη εξυπηρέτηση
 • Σάββατο : 24ωρη εξυπηρέτηση
 • Κυριακή : 24ωρη εξυπηρέτηση

Περισσότερες πληροφορίες

Η "Κάλυψις Απεντομωτική" με πολυετή εμπειρία στο χώρο της απολύμανσης και της απεντόμωσης, προσφέρει καινοτόμες μεθόδους και εφαρμογές για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο. όραμα μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες απολύμανσης που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία και ιδιώτη. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν κάθε πτυχή και ανάγκη που εγείρεται σε κάθε χώρο που φιλοξενεί ανθρώπους και φυσικά τρόφιμα ή άλλα υλικά που προσελκύουν ανεπιθύμητους καλεσμένους. Το πεδίο δράσης μας περιλαμβάνει τα Τρίκαλα, τη Λάρισα και φυσικά ολόκληρη την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η έμπειρη ομάδα της "Κάλυψις Απεντομωτική" αποτελείται από καταρτισμένους γεωπόνους και επαγγελματίες που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε απαιτητικό αίτημα και περίπτωση. Ο εξοπλισμός, τελευταίας τεχνολογίας ακολουθεί τις διεθνείς οδηγίες αλλά και πρότυπα (IFS & BRC) βεβαιώνοντας τόσο την αποτελεσματικότητα κάθε ενέργειας όσο και την ασφάλεια σας.


Γιατί να μας προτιμήσετε;

Πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, οι πιστοποιημένες υπηρεσίες μας, βεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα των μεθόδων μας αλλά και την ασφάλεια που προσφέρουμε. Αναλαμβάνουμε με απόλυτη ευθύνη κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τις άριστες υπηρεσίες σας ή να βελτιώσουμε την ποιότητα διαμονής σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους απολύμανσης και απεντόμωσης, εξυπηρετώντας έτσι επιχειρήσεις και ιδιώτες. Η εταιρεία μας ‘’ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ’’ διαθέτει όλα τα απαραίτητα 

πιστοποιητικά HACCP & ISO έτσι ώστε να προσφέρει πάντα τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες. Ενημερωνόμαστε πάντα πάνω στις πιο σύγχρονες τεχνικές, αλλά και στα νέα πρότυπα ασφαλείας που ορίζει ο Ευρωπαϊκός κανονισμός.

Γενικές πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για τρέχουσες προσφορές μπορείτε να καλέσετε στο 2414005961 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό Καραθάνου 40, στη Λάρισα.


Κατάστημα Τρίκαλα:

Λέρου 5

Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα

Τηλ. 2431037379

2018-2023 © ALL RIGHTS RESERVED / POWERED BY ELARISA