ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ:
- Τσίπουρο χύμα & εμφιαλωμένο
- Τσίπουρο με γλυκάνισο και χωρίς γλυκάνισο
- Κονιάκ μπράντυ
- Μπύρες
- Πετιμέζι
ΚΡΑΣΙΑ:
- Μοσχάτο
- Ροδίτης
- Λευκό
- Κόκκινο
Το 1956 ο Στέργιος Παππάς, άρχισε να αποστάζει τσίπουρο σε παραδοσιακό καζάνι (άμβυκα) με βάση την οικογενειακή συνταγή και πάντα με διπλή απόσταξη. Το 2006 ο Χρήστος Παππάς, δημιούργησε μία σύγχρονη μονάδα απόσταξης και εμφιάλωσης τσίπουρου.
Το τσίπουρο που απολαμβάνετε σήμερα, παράγεται με την ίδια συνταγή και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο. Η επιλογή των σταφυλιών και η διπλή απόσταξη, έχει σαν αποτέλεσμα, το τσίπουρο να είναι υψηλής ποιότητας και χωρίς επιπλοκές για την ανθρώπινη υγεία.