ΖΑΤΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ | Elarisa

ΖΑΤΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Παπαναστασίου Αλ. 41-43, 41222, Λάρισα

Τηλ. 2413022031 / 693 2232088 / 695 1786480

[email protected]

https://zattadesign.gr/

Επικοινωνία

Περιγραφή

 • - ΜΕΛΕΤΗ:

  Σε κάθε καινούριο έργο πραγματοποιείται η αποτύπωση και ο σχεδιασμός της κάτοψης του υπάρχοντος χώρου. Η Δημιουργία και Ανάπτυξη των ιδεών μας βασίζεται στον επαρκή προσδιορισμό όλων των αρχιτεκτονικών - κατασκευαστικών λύσεων και προτάσεων διακόσμησης, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή στους στόχους του έργου. Μέσα στη μελέτη εντάσσεται και η διερεύνηση εργονομίας του χώρου σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες.


  - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ:

  Ο σχεδιασμός κατόψεων των χώρων, δομημένος πάνω στις πραγματικές διαστάσεις, με φωτορεαλιστική 3D απεικόνιση όλων των εσωτερικών και εξωτερικών στοιχείων (έπιπλα, κατασκευές, δομικά στοιχεία, τοιχοποιία, φωτισμός, υλικά, διακοσμητικά κλπ.) αποτυπώνει την οριστική εσωτερική μορφή του έργου.


  - ΕΠΙΒΛΕΨΗ:

  Η σχολαστική επίβλεψη, από το αρχικό στάδιο υλοποίησης εως την ολοκλήρωση του έργου, είναι η παροχή που εγγυάται το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Περισσότερες πληροφορίες

Το γραφείο διακόσμησης "Zattadesign" δημιουργήθηκε το 2007, αγκαλιάζοντας τα χρόνια εμπειρίας πάνω στο αντικείμενο της διακόσμησης καθώς και τη δύναμη της τεχνικής καινοτομίας. Οι πυλώνες της φιλοσοφίας του είναι δομημένες πάνω σε νέες κατευθύνσεις, τόσο ως προς τη σύλληψη του χώρου όσο και ως προς τη χρήση σύγχρονων υλικών.

Η υλοποίηση έργων αφορά όλο το φάσμα των επαγγελματικών χώρων (καταστήματα, γραφεία, εταιρείες, ξενοδοχεία) καθώς και την προσωπική κατοικία, αναλαμβάνοντας projectes interior & exterior design.

Η Ευαγγελία Ζάττα studio design ειδικεύεται στη μελέτη - σχεδιασμό - επίβλεψη εσωτερικών και εξωτερικών χώρων διαγράφοντας μια σημαντική πορεία 30 χρόνων. Η πλούσια γκάμα τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους έχουν ως βασικό προσανατολισμό έργα που εμπνέουν. Στόχος είναι ο κάθε χώρος ξεχωριστά να αποτελεί μια ολοκληρωμένη λειτουργική και αισθητική λύση για τον πελάτη.