ΡΟΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | Elarisa

ΡΟΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ασκληπιού 26, 412 22, Λάρισα

Τηλ. 2160011006 / 693 7305757

[email protected]

https://angiologia.gr/

Επικοινωνία

Περιγραφή

 • ΑΡΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ:

  - Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

  - Στένωση – απόφραξη καρωτίδας

  - Ισχαιμία κάτω άκρων

  - Τοποθέτηση stent περιφερικών αρτηριών

  - Στένωση αρτηριών κάτω άκρων

  - Σύνδρομο παγίδευσης ιγνυακής αρτηρίας

  - Διαβητικό πόδι

   

  ΦΛΕΒΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ:

  - Κιρσοί κάτω άκρων - Φλεβίτιδα, αντιμετώπιση με laser

  - Ευρυαγγείες & Θεραπεία , laser

  - Χρόνια φλεβική ανεπάρκεια κάτω άκρων

  - Φλεβική θρόμβωση ποδιού

   

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

 • Δευτέρα : Κατόπιν ραντεβού
 • Τρίτη : Κατόπιν ραντεβού
 • Τετάρτη : Κατόπιν ραντεβού
 • Πέμπτη : Κατόπιν ραντεβού
 • Παρασκευή : Κατόπιν ραντεβού
 • Σάββατο : Κλειστά
 • Κυριακή : Κλειστά

Περισσότερες πληροφορίες

Το κέντρο αγγειακών παθήσεων ΡΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ATHENS LASER CENTER, στη Λάρισα, με επικεφαλής τον αγγειοχειρουργό - αγγειολόγο Γεώργιο Ι. Ρόκα, παρέχει υπεύθυνες ιατρικές υπηρεσίες διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης όλων των φλεβικών & αρτηριακών παθήσεων.

Εκτός από το ιατρείο του στη Λάρισα, ο αγγειοχειρουργός - αγγειολόγος Γεώργιος Ι. Ρόκας διατηρεί, επίσης, ιατρεία στην Αθήνα, στη Ρόδο και στη Λαμία.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευμένος αγγειοχειρουργός στο ΓΝΑ Λαϊκό και Σισμανόγλειο και πρώην επιμελητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (master) και διδακτορικού (Dr) και, επί σειρά ετών, ερευνητής στο πειραματικό χειρουργείο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Ρόκας είναι Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Νοσοκομείο METROPOLITAN, ενώ παλαιότερα διατέλεσε διευθυντής στον όμιλο Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού τμήματος στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Ο αγγειοχειρουργός Γεώργιος Ρόκας αναλαμβάνει στο ιατρείο του την αντιμετώπιση όλων των φλεβικών παθήσεων με μη επεμβατικά Laser τελευταίας τεχνολογίας, όπως κιρσοί, φλεβική ανεπάρκεια, ευρυαγγείες και ευρυαγγείες προσώπου. Ακόμα, ο γιατρός αναλαμβάνει την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών με τη μέθοδο της θερμοπηξίας και της σκληροθεραπείας με αφρό.

Επίσης, ο αγγειοχειρουργός Γεώργιος Ρόκας αναλαμβάνει, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, την αντιμετώπιση όλων των αρτηριακών παθήσεων, όπως στένωση καρωτίδων, με stent ή κλασικό χειρουργείο, ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, με stent ή κλασικό χειρουργείο, απόφραξη λαγονίων αρτηριών, με stent ή by pass, απόφραξη αρτηριών κάτω άκρων, με stent ή by pass, ανεύρυσμα ιγνυακής αρτηρίας και παγίδευση ιγνυακής αρτηρίας.

Ένας από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με τα φλεβικά Laser στην Ελλάδα και με μεγάλη εμπειρία σε περιστατικά της κλασικής αγγειοχειρουργικής, σας περιμένει να ασχοληθεί με το πρόβλημά σας και να βρει για εσάς την καλύτερη λύση και αντιμετώπιση, με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

 

Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Αγγειοχειρουργός κος Ρόκας Γεώργιος είναι διευθυντής στο νασοκομείο METROPOLITAN Φαλήρου και χειρουργεί επίσης στην κλινική EUROMEDICA Ρόδου και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Έχει διατελέσει διευθυντής στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ-κλινική Περιστερίου, εξωτερικός συνεργάτης της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Ήταν επιμελητής στο "ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" και εκπαιδεύτηκε στη σύγχρονη Αγγειακή και Ενδαγγειακή Χειρουργική στο Γ.Ν.Α. ΛΑΙΚΟ και στο Γ.Ν.Α ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε όλη τη γκάμα των αγγειακών επεμβάσεων και των σύγχρονων ενδαγγειακών τεχνικών.

 

Γενικές πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2160011006 ή να επισκεφθείτε το το ιατρείο μας στην οδό Ασκληπιού 26, στο κέντρο της Λάρισας.

2018-2023 © ALL RIGHTS RESERVED / POWERED BY ELARISA