ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ | Elarisa

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

8ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας-Αθήνας , 41335, Λάρισα

Τηλ. 2410996873 / 693 2248387

[email protected]

Επικοινωνία

Περιγραφή

  • Η ιατρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα

   Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ιατρικής στη Σχολή Επιστημών Υγείας του  Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας.

   Το 2010 εκπλήρωσε τη θητεία της ως Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Ευαγγελισμού και Δομένικου και στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

   Το 2011 ξεκίνησε την ειδικότητα της ως Ακτινοθεραπευτής Ογκολόγος στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών Αγιος  Σάββας και την ολοκλήρωσε στο Εθνικό Καποδιστριακό Νοσοκομείο Αθηνών μετά από επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

   Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης Ιατρικης εκπαίδευσης συμμετείχε ενεργά τόσο σε ελληνικά όσο και διεθνή συνέδρια,ως ομιλήτρια και ως συγγραφέας επιστημονικών εργασιών,διερύνοντας τις γνώσεις της και παραμένοντας ενήμερη για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Ακτινοθεραπείας.

   Επίσης έχει δημοσιεύσεις  σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

   Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος  με τίτλο Φυσικές Αρχές Βιοιατρικής Απεικόνισης και Ακτινοπροστασία το οποίο απέκτησε το 2023 μετά από επιτυχή παρακολούθηση του αντίστοιχου προγράμματος στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

   Τέλος είναι γνώστης αγγλικής και γαλλικής γλώσσας.

   Από το 2017 εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στο κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του οποίου διατελεί επιστημονικά υπεύθυνη από το 2022.

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

 • Δευτέρα : Κατόπιν ραντεβού
 • Τρίτη : Κατόπιν ραντεβού
 • Τετάρτη : Κατόπιν ραντεβού
 • Πέμπτη : Κατόπιν ραντεβού
 • Παρασκευή : Κατόπιν ραντεβού
 • Σάββατο : Κλειστά
 • Κυριακή : Κλειστά

Περισσότερες πληροφορίες

Στο τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες τεχνικές για την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο σύνθετων ογκολογικών προβλημάτων.

Είναι  εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο γραμμικό επιταχυντή Trilogy της αμερικάνικης εταιρείας Varian και εφαρμόζονται οι πιο εξελιγμένες τεχνικές ακτινοθεραπείας, σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα και οργανισμούς (RTOG, ASTRO, ESTRO).

·         Θεραπεία σύμμορφη με το σχήμα του όγκου τριών διαστάσεων - 3DConformal

·         Ακτινοθεραπεία με πεδία διαμορφούμενης έντασης – IMRT

·         Απεικονιστικά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία – IGRT

·         Ογκομετρική τοξοειδής θεραπεία – VMAT  

Ο σχεδιασμός της ακτινοθεραπείας πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο μηχάνημα εξομοίωσης, CT Simulator της εταιρείας Siemens, που εντοπίζει την ακριβή θέση ακτινοβόλησης, εξασφαλίζει την αξιόπιστη είσοδο των δεσμών της ακτινοβολίας στο σώμα και παρακολουθεί την εξέλιξη της θεραπείας.

Η επιστημονική ομάδα, πλαισιώνεται από κορυφαίους Ιατρούς Ακτινοθεραπευτές – Ογκολόγους με πολυετή πείρα και επιμόρφωση σε τεχνικές και μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, εξειδικευμένους τεχνολόγους, έμπειρους νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό.

Το Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας παρέχει τη δυνατότητα άμεσης έναρξης ακτινοθεραπειών, χωρίς λίστες αναμονής και καθυστερήσεις, εξυπηρετώντας τις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού της περιοχής. 

 

Γενικές πληροφορίες

ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 09:00 π.μ εως 16:00 π.μ

Και για επείγοντα περιστατικά κατόπιν συννενόησης με τη γραμματεία.

2018-2023 © ALL RIGHTS RESERVED / POWERED BY ELARISA