ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. | Elarisa

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι.

Ασκληπιού 21, 412 22, Λάρισα

Τηλ. 2410533198 / 693 6529250

[email protected]

Επικοινωνία

Περιγραφή

 • ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

   Χρησιμοποιούνται συνήθως για να προετοιμάσουν το έδαφος για τις μόνιμες συσκευές (σιδεράκια) δημιουργώντας χώρους και βοηθώντας την σωστή ανάπτυξη των γνάθων.

   ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ
   Τα κλασικά σιδεράκια έχουν άριστα αποτελέσματα, υπερέχουν σε ιδιότητες από τις αόρατες τεχνικές και συντομεύουν το χρόνο θεραπείας. Με τη βοήθεια χρωματιστών προσδέσεων δίνουν μια όμορφη εικόνα στο χαμόγελό σας
   ΔΙΑΦΑΝΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ
   Χρησιμοποιούνται συνήθως στη θεραπεία ενηλίκων. Με την βοήθεια διάφανων συρμάτων και ελαστικών προσδέσεων προσφέρουν ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα για όσους αποθαρρύνονται από την χρήση κλασικών συσκευών.
   ΔΙΑΦΑΝΟΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ
   ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ
   Οι συσκευές (σιδεράκια) τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά των δοντιών (γλωσσική επιφάνεια) για αισθητικούς λόγους.

    

    

Περισσότερες πληροφορίες

Ο ορθοδοντικός κύριος ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ διατηρεί ιατρείο στη Λάρισα και στα Φάρσαλα. Τα ιατρεία στεγάζονται σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους, οι οποίοι σχεδιάστηκαν, ώστε να είναι ευχάριστοι στους ασθενείς και παράλληλα, λειτουργικοί.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία, εγγυάται την καλύτερη δυνατή περίθαλψή σας.

Οι συνθήκες υγιεινής αποτελούν προτεραιότητα για τον ιατρό και, για αυτόν το σκοπό, χρησιμοποιούνται τα πιο σύγχρονα μέσα και οι πιο σύγχρονες τεχνικές αποστείρωσης των εργαλείων και απολύμανσης των χώρων.

Τα ιατρεία μας είναι εξοπλισμένα τόσο  με Ψηφιακό Ορθοπαντομογράφο για την άμεση διάγνωση του προβλήματός σας όσο και με Ψηφιακό Σαρωτή (Intraoral Scanner) τελευταίας γενιάς για την αποτύπωση και τον σχεδιασμό της θεραπείας σας, ειδικά όσον αφορά  την Αόρατη Ορθοδοντική  με Διάφανους Νάρθηκες(Clear Aligners, Invisalign).

Με τη βοήθεια πλήρους φωτογραφικού αρχείου και επίδειξης, ήδη, θεραπευμένων περιστατικών, θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για την ορθοδοντική θεραπεία που σας προτείνεται.

 

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Πολυετή εμπειρία στο χώρο, με ταυτόχρονη υιοθέτηση και ενημέρωση σε κάθε σύγχρονη τεχνική.

Γενικές πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε στο γραφείο μου στη διεύθυνση Ασκληπιού 21. Για να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε με στο 2410.533198

2018-2023 © ALL RIGHTS RESERVED / POWERED BY ELARISA