ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΝ | Elarisa

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΝ

31ης Αυγούστου 12, 412 21, Λάρισα

Τηλ. 2411103365 / 697 6685813

[email protected]

Επικοινωνία

Περιγραφή

  • - Πρασοσέλινο με κοτόπουλο

    - Κουνέλι στιφάδο

    - Κερκυραϊκή παστιτσάδα

    - Μάγουλα μοσχαρίσια "μπρεζε"

    - Φιλέτο χοιρινό με σάλτσα καπνιστού τυριού

    - Μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος με ψητά λαχανικά

    - Φωλιά ζυμαρικών με μοσχαράκι & γιαούρτι

    - Ποπιέτες κοτόπουλο

    - Χοιρινό Τας Κεμπάπ με γλυκόξινη σάλτσα

    - Μουσακάς παραδοσιακός

    - Σνίτσελ κοτόπουλο χοιρινό

    - Μελιτζάνα φουρνιστή ραγού

    - Κοτόπουλο με μέλι, κανέλα & σάλτσα πορτοκαλιού

    - Σουτζουκάκια Σμυρνέικα

    - Ροπαλάκια κοτόπουλο

    - Γλώσσα λεμονάτη με σπαγγέτι λαχανικών

    - Αρνάκι φρικασέ

    - Κότσι χοιρινό στη γάστρα

    - Μπαλοτίνα κοτόπουλο με ραγού λαχανικών

    - Βακαλάος τηγανητός με σκορδαλιά

    - Καραμελωμένη πανσέτα με ξηρούς καρπούς

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

  • Δευτέρα 12:00 - 16:00 (ωράριο delivery)
  • Τρίτη 12:00 - 16:00 (ωράριο delivery)
  • Τετάρτη 12:00 - 16:00 (ωράριο delivery)
  • Πέμπτη 12:00 - 16:00 (ωράριο delivery)
  • Παρασκευή 12:00 - 16:00 (ωράριο delivery)
  • Σάββατο 12:00 - 16:00 (ωράριο delivery)
  • Κυριακή 12:00 - 16:00 (ωράριο delivery)

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Νόμος του Στομάχου


Αρχαίος Έλληνας Ποιητής, ο οποίος κατέγραψε πέντε βασικούς κανόνες για όποιον θέλει να ασχοληθεί, να απολαύσει τη γαστρονομία.


1. Επιλογή αγνών πρώτων υλών

2. Τα υλικά πρέπει να συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους

3. Να αποφεύγονται οι πολύ καυτερές και βαριές σάλτσες, γιατί η χρήση τους μπορεί να καλύψει την αυθεντική γεύση των υλικών.

4. Παρασκευάζουμε ελαφριές σάλτσες και γεύσεις εύπεπτες και καταπραϋντικές για το στομάχι.

5. Η προσθήκη καρυκευμάτων και μυρωδικών να γίνεται με μέτρο.

Γενικές πληροφορίες

Το καθημερινό μενού θα περιλαμβάνει: Σούπα ημέρας, παρασκευές θαλασσινών, λαδερό - νηστίσιμο.


Δεχόμαστε παραγγελίες για κοινωνικές εκδηλώσεις.


Delivery: 12:00 - 16:00

2018-2023 © ALL RIGHTS RESERVED / POWERED BY ELARISA