Βρες: Που:

Μεσσαια Καταχώρηση

Διαφημιστείτε στο elarisa.

Καθημερινά χιλιάδες χρήστες της Λάρισας αναζητούν επαγγελματίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Θέλετε να είστε μία από τις επιλογές τους; Το elarisa σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή και τα προϊόντα σας στοχευμένα, μέσω εναλλακτικών πακέτων προβολής και ειδικών καταχωρήσεων στις επαγγελματικές κατηγορίες που επιθυμείτε. Αποτελεί την καλύτερη πηγή πληροφόρησης για τον χρήστη που αναζητά πληροφορίες στην πόλη της Λάρισας.

Δυνατότητες προβολής.

Υπάρχουν τρεις δυνατότητες όσον αφορά την προβολή της επιχείρησής σας:

 1. Δωρεάν Καταχώρηση
 2. Η Δωρεάν Καταχώρηση περιέχει τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο) και μπορείτε να προβληθείτε μέχρι σε 3 επαγγελματικές κατηγορίες. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι οι Δωρεάν Καταχωρήσεις εμφανίζονται μετά τις συνδρομητικές καταχωρήσεις.

 3. Συνδρομητική Καταχώρηση
 4. Η Συνδρομητική Καταχώρηση περιλαμβάνει πλήρης παρουσίαση της επιχείρησης και αποτελεί πρώτη επιλογή του χρήστη. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχετε εταιρική ιστοσελίδα, το elarisa σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας μέσω ενός πλήρους mini site και με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεστε και εσείς. Το προφίλ περιλαμβάνει:

  • Επιπλέον στοιχεία επικοινωνίας, όπως κινητό, web site, email
  • Λογότυπο της επιχείρησης
  • Περιγραφή υπηρεσιών και προϊόντων
  • Φωτογραφίες και βίντεο
  • Διεύθυνση σε χάρτη
  • Τρέχουσες προσφορές

 5. Χορηγός
 6. Αν θέλετε να κινηθείτε δυναμικά στο Διαδίκτυο, τα παραπάνω είδη διαφήμισης αποτελούν τον ιδανικό τρόπο. Αυξάνετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας, προωθείτε προϊόντα και περνάτε μηνύματα.

Για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες προβολής στον ηλεκτρονικό επαγγελματικό κατάλογο, τηλεφωνήστε στο 2410 533884 ή στείλτε μας email στο [email protected]

2018 © ALL RIGHTS RESERVED / DEVELOPED BY PAVLA S.A.