ΜΠΙΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΣΠΟΡΟΦΥΤΩΝ | Elarisa

ΜΠΙΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΣΠΟΡΟΦΥΤΩΝ

25ο χλμ. Λάρισας-Αθήνας , Νέο Περιβόλι Λάρισας, 41500, Λάρισα

Τηλ. 2410731631 / 697 7449418

[email protected]

https://www.billisgreenhouses.gr/el

Επικοινωνία

Περιγραφή

Περισσότερες πληροφορίες


Κηπευτικά Σπορόφυτα:


- Αγγούρι

- Καρπούζι

- Κολοκύθι

- Κουνουπίδι/Μπρόκολο

- Λάχανο

- Μαρούλι

- Μελιντζάνα

- Πεπόνι

- Πιπεριά

- Τομάτα


Αρωματικά Σπορόφυτα:


- Βασιλικός

- Δενδρολίβανο

- Δίκταμο

- Θυμάρι

- Λεβάντα

- Μελισσόχορτο

- Μέντα

- Ρίγανη

- Τσάι του βουνού

- Φασκόμηλο

- Χαμομήλι


Βιομηχανικά Σπορόφυτα:


 - Βιομηχανική πιπεριά

 - Βιομηχανική τομάτα


Εμβολιασμένα Σπορόφυτα

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Οι συνεχώς υψηλές απαιτήσεις της καλλιέργειας, η εισαγωγή σύγχρονων και καινοτόμων μεθόδων φύτευσης, η επιτακτική ανάγκη μείωσης των εκροών αλλά κυρίως η επιχειρηματική φιλοσοφία της σημερινής γεωργίας αποτέλεσαν το εφαλτήριο και  γέννησαν την ιδέα της δημιουργίας των θερμοκηπίων μας στις αρχές του 2001.
Σήμερα η επιχείρησή συμπυκνώνει εμπειρία 15 και πλέον χρόνων στην δημιουργία τόσο ανταγωνιστικών όσο και ποιοτικών γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις


Με εμπειρία δέκα και πλέον ετών, στη θερμοκηπιακή μονάδα μας παράγονται αυτόριζα σπορόφυτα κηπευτικών και φυλλωδών λαχανικών, καθώς και εμβολιασμένα σπορόφυτα κηπευτικών, τα οποία προορίζονται για υπαίθριες καλλιέργειες και καλλιέργειες υπό κάλυψη και απευθύνονται στο σύγχρονο παραγωγό αλλά και ερασιτέχνη.


Στο σύνολό τους τα σπορόφυτά μας διατίθενται σε δίσκους διαφόρων διαστάσεων και θέσεων ανάλογα με το είδος του φυτού και την παραγγελία του πελάτη και φέρουν το καθένα από αυτά Φυτοϋγειονομικό Διαβατήριο από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.


Ο φυτοϋγειονομικός έλεγχος διενεργείται στα εισαγόμενα, παραγόμενα και διακινούμενα φυτά, φυτικά προϊόντα και λοιπά αντικείμενα σύμφωνα με το Π.Δ. 365/ΦΕΚ 307Α/10-12-2002, με το οποίο έχει ενσωματωθεί στο εθνικό δίκαιο η οδηγία 2000/29/ΕΚ του Συμβουλίου, όπως ισχύει, και στοχεύει στη μείωση του κινδύνου εισαγωγής και διάδοσης επιβλαβών οργανισμών στη Χώρα και στην ΕΕ.


Ο φυτοϋγειονομικός έλεγχος πραγματοποιείται στα σημεία εισόδου ή προορισμού για τα εισαγόμενα φυτά, φυτικά προϊόντα και άλλα αντικείμενα, και στις εγκαταστάσεις των παραγωγών, εισαγωγέων, εξαγωγέων, συσκευαστών για τα παραγόμενα και διακινούμενα στη χώρα και στα άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.


Ειδικότερα ο φυτοϋγειονομικός έλεγχος περιλαμβάνει:


·         Εγγραφή στο Φυτοϋγειονομικό Μητρώο των παραγωγών, εισαγωγέων, εξαγωγέων των φυτών, φυτικών προϊόντων και άλλων αντικειμένων του Παραρτήματος V, Μέρος A, του ανωτέρω Π.Δ/τος και για την έκδοση, όπου απαιτείται, Φυτοϋγειονομικών Διαβατηρίων.


·         Επισκοπήσεις (surveys) για την διαπίστωση της παρουσίας ή μη ορισμένων επιβλαβών οργανισμών.


·         Λήψη επίσημων μέτρων για την εξάλειψη ή τον περιορισμό των επιβλαβών οργανισμών καραντίνας.


 


Γενικές πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
2410731631 | 6944792115 |  6977449418


- διαδικτυακά σε www.billisgreenhouses.gr και social media και ελάτε από τα θερμοκήπια μας να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία!

2018-2023 © ALL RIGHTS RESERVED / POWERED BY ELARISA